Gemini Nord teleskopet har taget et fabelagtigt infrarødt billede af Jupiter ved 470nm. Ved denne ret dybe infrarøde bølgelængde kan man se detaljer længere nede under Jupiters øverste skydække.
Ved at kombinere de infrarøde optagelser fra Gemini med UV optagelser fra Hubble og radiooptagelser fra Juno-rumsonden, får astronomerne nu mulighed for at studere Jupiter i hele spektret og dermed kigge meget dybere ned i atmosfæren. Men Hubble kan ikke altid studere Jupiter, ligesom Juno med sin elliptiske bane også kun indimellem kan kigge nærmere på jupiters skyer.
Gemini derimod studere den storts et hver nat; "Gemini dataene er værdifulde, fordi de tillader os at kigge dybt ned i Jupiters atmosfære på en regelmæssig basis" siger Michael Wong fra UC Berkeley ifølge Gemini: Gemini Gets Lucky and Takes a Deep Dive Into Jupiter’s Clouds
Titlen på artiklen handler ikke om at de var heldige at fange billedet, men fordi det er lavet med "lucky imaging" - dvs stacking af billeder på samme måde som amatørastronomernes gør det - men selvfølgeligt med et 10m teleskop på toppen af et meget højt bjerg.